答案:defend
2.College students are under the big pressure of ______________.
答案:employment
3.Most people are familiar with the idea that all matters ________________ atoms.
答案:consist of
4.She didn’t ________________ the discussion.
答案:participate in
5.He is always willing to ________________.
答案:help out
6.The police ________________ the food and found that it contained poison.
答案:analysed
7.A number of students have ________________ their readiness to engage in the contest.
答案:announced
8.The letters PLA ________________ the People’s Liberation Army.
答案:stand for
9.Of course,not everyone was ________________ reform at the beginning,but now they think reform was really a good choice at the moment.
答案:in favour of
10.How can you attach the ________________ for this accident to the taxi-driver?He is really innocent.
答案:blame
.完成句子
1.工程在十月前完成是确定无疑的。
It __________ __________ __________ the project will be completed before October.
答案:is certain that
【2017高考英语一轮复习(福建泉州专用)北师大版必修四《Unit11》强化演练知能闯关】相关文章:
★ (安徽专用)2014届高考英语一轮复习方案 作业手册(19)模块7 《Unit 19 Language》(含解析) 北师大版必修1
★ 北京市2014高考英语一轮复习 练习手册(16)必修4 Unit 1 Women of achievement(含解析)新人教版
★ (全国通用)2014届高考英语一轮单元复习 限时强化训练十二
★ 四川省2016届高考英语一轮复习课时作业(35) Module 5 Cloning 外研版选修6
★ 2014届高考英语一轮复习课时作业(十二)必修2Module 6《Films and TV Programmes》(外研版)
★ 2017年高考英语二轮复习精品资料:专题16 书面表达(押题专练)(原卷版)
★ (安徽专用)2014届高考英语一轮复习方案 作业手册(1)模块1 《Unit 1 Lifestyles》(含解析) 北师大版必修1
★ 【浙江专用】2014届高考英语一轮复习课时作业(七)必修2Unit 2《The Olympic Games》
最新
2017-04-24
2017-04-24
2017-04-24
2017-04-24
2017-04-21
2017-04-21