It is true that plants need a lot of water to stay healthy and plants are mostly made of water.A pumpkin,for example,is 94% water.If we do not water plants they will wilt and eventually they will die.Most of the water we give to a plant does not stay in its body.The water passes through the plant and evaporates(蒸发)into the air.
Plants absorb most of their water through their roots.The roots of a plant can be very extensive(广泛的),as much as 50 kilometers of roots can be found in one square meter of soil.A single wheat plant has a total of 70 km of roots!
From the roots the water travels up the stem in very thin pipe,then moves towards the leaves.The water travelling through a plant with the things that the plant needs to grow is the blood of the plant.Eventually the water arrives in the leaf where it escapes into the air.
本文讲述了水对植物的重要性。
1.From the first paragraph,we can know______.
A.plants can only move a little
B.plants do not need to feed
C.plants can not get minerals by themselves
D.plants are the most developed organisms on Earth
解析:细节理解题。根据第一段They do not have a mouth or a digestive system and they do not move much to find or catch their food可知,植物不能移动很多去寻找或是捕食它们的食物,即可以移动一点点。
【2017届高三(人教版)英语复习全国通用活页作业33】相关文章:
★ 2017届高考英语二轮复习书面表达限时测验:2(含解析)
★ 【人教版】2014届高考英语一轮复习指导考点针对练:选修8 unit3《Inventors and inventions》
最新
2017-04-24
2017-04-24
2017-04-24
2017-04-24
2017-04-21
2017-04-21