B.He wanted to study two majors.
C.He liked Psychology better.
D.He chose his major with the help of his friends.
解析:推理判断题。根据第二段I like helping my friends and family...和Also,I was interested in“the mind”可推断,答案为C项。
答案:C
B
The Highways Agency has made plans to switch off lights on the M1 between junction 10 at Luton and junction 13 at Milton Keynes between midnight and 5 am.The move to turn lights off on the lightlyused Britain’s motorway network was one of the first ideas to appear after the agency asked the public for moneysaving ideas.
“We think there will be a number of operational issues,”said Andrew Howard,the AA’s head of road safety.“Where you can and can’t be is controlled by signals and without lights there is a greater chance that people will make a mistake.”
Brake,the road safety charity(慈善团体),also voiced concern.“Although there are fewer accidents on our motorways due to the way these roads are engineered,when accidents do happen on these roads,they are much more likely to involve multiple deaths and serious injuries because of the high speeds involved,”a spokesman said.“Road casualties are not only a disaster for the families involved,but a huge economic burden,so turning lights off has safety risk and it could turn out to be an inhumane experiment.”
【2017届高三(人教版)英语复习全国通用活页作业36】相关文章:
★ 常熟市2014高考英阅读理解语一轮(暑假)训练题(4)及答案
★ 2017届江苏省淮安市新马中学高考牛津译林版英语一轮复习活动单:模块6 Unit 2《What is happiness to you》
★ 【三维设计】2017届高考英语(江苏专用)二轮复习阅读理解解题技法示范课件:1
★ 【浙江专用】2014届高考英语一轮复习课时作业(三十五)选修7Unit 5《Travelling abroad》
最新
2017-04-24
2017-04-24
2017-04-24
2017-04-24
2017-04-21
2017-04-21