A.for children B.as a salesman
C.in a company
D.with her friends
解析:推理判断题。根据倒数第二段I thought of nothing else as I continued in my present job,knowing in my heart I was about to jump off that business ladder可知,除了继续“我”现在的工作以外,“我”想不到其它的事情。“我”知道“我”的内心想要离开营销的事业。由此可推知,作者现在为孩子们工作。
答案:A
B
Kids can be taught valuable lessons on nature from the time they are old enough to observe their surroundings.With the help of a parent or caregiver,a small child can learn to explore parks and gardens.Parents and caregivers should take every available opportunity to introduce them to plants,beneficial insects,wildlife and more.These types of lessons are important.
One of the best ways to explore nature with small children is observing wildflowers.Look for wildflowers and point out their beautiful colors and patterns.Even a very small child can learn to recognize wildflowers.However,it is also important to teach a small child the importance of leaving nature untouched for others to enjoy.Leaving wildflowers alone will allow them to spread and continue their life cycles.They look beautiful in a vase,but they are even more lovely in their natural habitats.
The world under the leaves of flowers is seldom seen by human beings.When looking for ways to explore nature with a small child,you should take the time to get down on the ground and look for insects including ants and earthworms(蚯蚓).A child should be taught that living beings are not toys.They have feelings and needs.A small child should be taught that life is valuable to every living creature.Kids that are taught to respect nature will grow to be more caring adults.
【2017届高三(人教版)英语复习全国通用活页作业3】相关文章:
★ 【外研英语,七省专用】2014《走向高考》一轮总复习(2016春出版)第二部分 学生作业手册:必修一1-2
★ 【优化方案】2017届高考英语二轮复习全国卷Ⅱ规范练:3(含解析)
★ 2017届高考英语二轮复习书面表达限时测验:3(含解析)
最新
2017-04-24
2017-04-24
2017-04-24
2017-04-24
2017-04-21
2017-04-21