__________________________________________________________________
__________________________________________________________________
__________________________________________________________________
【参考范文】
In order to let my parents and teachers approve of my ability.I hope I can be admitted to a university with a good reputation in the near future.After entering college,I must make some changes to adapt myself to the new environment as soon as possible and I expect that the teachers will instruct me in my way of learning.I will study hard to distinguish myself.I think it is worthwhile to go to university and I'll have a wonderful college life.
【2017届高考英语一轮单元综合测试:Unit 15《Learning》(北师大版必修5)】相关文章:
★ 2014届高考英语一轮复习课时作业(四十五)选修8Module 3《Foreign Food》(外研版)
★ 【优化方案】2017届高考英语二轮复习全国卷Ⅱ题型重组训练:第16组(含解析)
★ 【优化方案】2017届高考英语二轮复习全国卷Ⅱ题型重组训练:第9组(含解析)
★ 【北师大版】2014届高考英语一轮复习指导课时作业:Unit 10 A卷 Word版含解析
★ 四川省2016届高考英语一轮复习课时作业(48) Module6 The Tang Poems 外研版选修8
★ (安徽专用)2014届高考英语一轮复习方案 作业手册(6)模块2 《Unit 6 Design》(含解析) 北师大版必修1
★ 2014届高考英语一轮复习课时作业(二)必修1Module 2《My New Teachers》(外研版)
★ 【北师大版】2014届高考英语一轮复习指导课时作业:Unit 9 A卷 Word版含解析
最新
2017-04-24
2017-04-24
2017-04-24
2017-04-24
2017-04-21
2017-04-21