【解析】
32.【答案】D
【解析】那些不理解的人没意识到他只是让他们那些穷人快乐,根据最末一段it made everyone happier可知,此处填happy。故选D。
33.【答案】B
【解析】乐于助人的精神在Mr. Greenberg的家庭相传,根据下一句可知,父亲对他有很深的影响。故选B。
34.【答案】C
【解析】他的父亲相信,乐于助人让每个人更快乐,他也这样认为,故选C。
35.【答案】A
【解析】一双手套或许微不足道,但是在冬天就会有很多不同了。本句表转折让步,突出Mr. Greenberg的无私奉献精神,故选A。
阅读理解
Mountain lions live in mountainous areas of the western United States.
Lately, however, people have reported seeing them in quiet neighborhoods all across the country! Usually considered shy and seldom seen, these lions are becoming more noticeable. In addition, the lions appear to be moving east. They were even reported in the suburbs(郊区)of Boston, Philadelphis, and Chicago.
It seems certain that these " kings of the mountains"are moving. Why? Scientists are not sure. Some think that as the mountain lion population increases the west, younger wild cats are leaving the area. These cats are searching for new homes and new places for food.
【2017高考英语三轮复习回归基础训练Unit12 北师大版】相关文章:
★ 【人教版】2014届高考英语一轮复习指导考点针对练:选修6 unit4《Global warming》
★ 河南省三门峡市2014高考英语一轮(暑假)基础训练(13)附答案
★ 湖南省汝城二中2014届高考英语一轮复习阅读训练 (8)
★ 2014届高考英语一轮复习课时作业(十九)必修4Module 1《Life in the Future》(外研版)
★ 湖南省汝城二中2014届高考英语一轮复习阅读训练 (54)
★ 【浙江专用】2014届高考英语一轮复习课时作业(三十一)选修7Unit 1《Living well》
★ 湖南省岳阳市2014高考英语一轮单项选择训练题(11)及答案
★ 2014届高考英语一轮复习课时作业(三十二)选修6Module 2《Fantasy Literature》(外研版)
最新
2017-04-24
2017-04-24
2017-04-24
2017-04-24
2017-04-21
2017-04-21