解析 由“it shows us the happiness of giving”与“The baby Bears learn a very valuable lesson about the joy of giving to others.”可知,应选A。难度较小。
答案 A
3.Our family enjoys this book because it uses a common situation to mean we need courage to tell the fact.Especially the small bears learn that mother is more concerned with their honesty.The message is that we don't need to be perfect,but we do need courage to tell the fact.
解析 由“we do need courage to tell the fact.”与F项的书名“The truth”可知,F项正确。难度较大。
答案 F
4.If you want to give your kids a taste of the basic Thanksgiving history,this book is a fun choice for giving gifts.In this new title,the familiar Berenstain bear family delivers some hand made furniture to some friends on a farm.
解析 由“of the basic Thanksgiving history,this book is a fun choice for giving gifts.”与“The Berenstain Bear Give Thanks teaches how God...”可知,C项正确。难度中等。
答案 C
5.I bought this for my children and they love it.It is a great story and the hidden images behind the flowers add a lot to the story.I'm not sure they will last for long with the little ones,I love this book and the story is perfect for the Christmas season.
解析 由“hidden images behind the flowers add a lot to the story”与“to help decorate the tree!Includes thirteen flowers”可知,B项符合。难度中等。
【2017年高考英语三轮复习专练(广东) 阅读理解 专题5 瞻前顾后——妙选信息匹配专题训练(含15命题动向)】相关文章:
★ 2017高考四川省广安市英语阅读理解一轮系列训练:29(含解析)
★ 【优化方案】2017届高考英语二轮复习全国卷Ⅱ题型重组训练:第17组(含解析)
★ 重庆市2014高考英语阅读理解一轮(精品)训练题(3)附答案
★ 【优化方案】2017届高考英语二轮复习全国卷Ⅱ题型重组训练:第4组(含解析)
★ 重庆市2014高考英语阅读理解一轮(精品)训练题(5)附答案
★ 【优化方案】2017届高考英语二轮复习全国卷Ⅱ题型重组训练:第19组(含解析)
★ 重庆市2014高考英语阅读理解一轮(精品)训练题(8)附答案
★ 2017高考四川省广安市英语阅读理解一轮系列训练:27(含解析)
最新
2017-04-24
2017-04-24
2017-04-24
2017-04-24
2017-04-21
2017-04-21