17. 答案
A
解析
根据that后的内容可知,器官捐献机构寄来小卡片,告知作者她丈夫的心瓣膜被成功移植到一个年轻人身上。
18. 答案
B
解析
根据上文的a young man who may not have lived much longer可知,这个原本活不长久的年轻人成为了于利的心瓣膜的接受者。
19. 答案
C
解析
be proud to do“做某事很自豪”。
20. 答案
A
解析
于利一直希望死后能将自己有用的器官捐献出去,因此如果他地下有知,会为他的器官挽救了一个生命而感到自豪。
Ⅱ.阅读理解
All around the world, shoppers flock to Wal-Mart to buy everything. In Texas, they come for another reason: to see the wind turbine(涡轮机), which supplies 5% of the store’s electricity. It along with other facilities, such as exterior walls coated with heat-reflective paint, makes this Wal-Mart a green giant.
The laws of economics suggest that Wal-Mart, with 5,200 stores worldwide, influences everything including the prices of all kinds of goods. It throws its weight behind environmental responsibility, and the impact could be amazing. “One little change in product packaging could save 1,500 trees, ” says Wal-Mart’s former CEO Lee Scott. “If everybody saves 1,500 trees or 50 barrels of oil, at the end of the day they have made a huge difference.”
【2016届高三英语一轮复习题组层级快练:(三十七)外研版选修7】相关文章:
★ 湖南省汝城二中2014届高考英语一轮复习阅读训练 (55)
★ 【人教版】2014届高考英语一轮复习指导考点针对练:必修3 unit5《Canada》
★ 湖南省岳阳市2014高考英语一轮单项选择训练题(1)及答案
★ (全国通用)2014届高考英语一轮单元复习 限时强化训练一
★ 湖南省汝城二中2014届高考英语一轮复习阅读训练 (51)
★ 2014届高考英语一轮复习课时作业(三十二)选修6Module 2《Fantasy Literature》(外研版)
★ 【优化方案】2017届高考英语二轮复习全国卷Ⅱ题型重组训练:第16组(含解析)
★ 2014届高考英语一轮复习课时作业(十二)必修2Module 6《Films and TV Programmes》(外研版)
最新
2017-04-24
2017-04-24
2017-04-24
2017-04-24
2017-04-21
2017-04-21