Ghadi Hobeika,marketing director of Pixmania,said,“The ability to access literally millions of apps,keep in contact via social networks and take photos and video as well as text and call has made smartphones invaluable for many people.However,there are drawbacks.Many companies expect their employees to be on call 24 hours a day,seven days a week,and smartphones mean that people literally cannot get away from work.The more constantly in contact we become,the more is expected of us in a work capacity.”
5.What can we conclude from the text?
A.All that glitters is not gold.
B.It never rains but pours.
C.Every coin has two sides.
D.It's no good crying over spilt milk.
解析:选C。推理判断题。本文通过举例子讲述了智能手机的利弊,告诉我们一个道理:凡事都既有利又有弊。故C项正确。
6.The underlined word “accessing” in the third paragraph can be replaced by “________”.
A.calling
B.reaching
C.getting
D.using
解析:选D。词义猜测题。由画线后面的“Almost one in ten admits...emails.”可知,三分之一的人每天使用手机二十多次,故画线词与using同义。
7.Which of the following is true according to the text?
【2016届高考英语一轮复习课时规范训练:Module6《The Tang Poems》1 外研版选修8】相关文章:
★ 湖南省汝城二中2014届高考英语一轮复习阅读训练 (26)
★ 【人教版】2014届高考英语一轮复习指导考点针对练:必修1 unit3《Travel journal》
★ 【人教版】2014届高考英语一轮复习指导考点针对练:必修5 unit2《The United Kingdom》
★ 2014届高考英语一轮复习课时作业(四十五)选修8Module 3《Foreign Food》(外研版)
★ 【北京专用】2014届高考英语一轮复习方案课时作业:选修6 Unit 2 Poems
★ (安徽专用)2014届高考英语一轮复习方案 作业手册(9)模块3 《Unit 9 Wheels》(含解析) 北师大版必修1
★ 【北京专用】2014届高考英语一轮复习方案课时作业:必修3 Unit 3 The Million Pound Bank Note
★ 【优化方案】2017届高考英语二轮复习全国卷Ⅱ规范练:3(含解析)
★ 四川省2016届高考英语一轮复习课时作业(48) Module6 The Tang Poems 外研版选修8
★ (安徽专用)2014届高考英语一轮复习方案 作业手册(21)模块7 《Unit 21 Human Biology》(含解析) 北师大版必修1
最新
2017-04-24
2017-04-24
2017-04-24
2017-04-24
2017-04-21
2017-04-21