To be sure,the United States aims to send astronauts back to the moon by as early as 2017,in a mission that would include a long-term settlement.China and Israel,among others,are also working on lunar projects.And for the first time,several private groups are building spacecraft to land on the moon in an attempt to win millions of dollars in the Google Lunar X Prize.Some participants say that they plan to gain some property rights in the mission.
1.In the passage the writer seems to be worrying that________.
A.the US will live on the moon forever
B.the moon will not be able to hold all mankind
C.the potential land rush will become more and more frequent
D.no one can answer the question “Who owns the moon?”
解析:选C。细节理解题。根据第三段space industry thought leaders are seriously asking themselves how to deal with a potential land rush.一句可知,太空行业认为领导人们正严肃地问自己如何应对潜在的登陆热,这也表达了作者的担心。
2.“The Google Lunar X Prize” aims to________.
A.encourage private groups to land on the moon
B.help NASA host a discussion about land rush on the moon
C.help some developing countries to complete their lunar projects
D.reward some countries or private groups which haven't stepped on the moon
【2016届高考英语一轮复习课时规范训练:Module2《Developing and Developed》】相关文章:
★ 2014届高考英语一轮复习课时作业(四十一)选修7Module 5《Ethnic Culture》(外研版)
★ 四川省2016届高考英语一轮复习课时作业(32) Module 2 Fantasy Literature 外研版选修6
★ (全国通用)2014届高考英语一轮单元复习 限时强化训练二
★ 2014届高考英语一轮复习课时作业(十四)必修3Module 2《Developing and Developed Countries》(外研版)
★ 四川省2016届高考英语一轮复习课时作业(25) Module 1 British and American English 外研版必修5
★ 四川省2016届高考英语一轮复习课时作业(21) Module 3 Body Language and Non verbal Communication 外研版必修4
★ (全国通用)2014届高考英语一轮单元复习 限时强化训练三
★ 2014届高考英语一轮复习课时作业(三十五)选修6Module 5《Cloning》(外研版)
★ 2017届高考英语二轮复习大题冲关秘籍语法填空:名校模拟(含解析)
最新
2017-04-24
2017-04-24
2017-04-24
2017-04-24
2017-04-21
2017-04-21