Marketing ideas have included introducing extra lines, in addition to dairy products, which the milkmen can carry to increase business.One dairyman said, “It won't be long before the milkman delivers more bread than milk.” Some milkmen deliver potatoes, and it seems as though variety will be limited only by the size of the trucks.
So the milkman is likely to remain a familiar figure, and the dairy products he sells are unlikely to change very much in this decade.Flavored milk is popular on the Continent.In Britain those who like it buy plain milk and add their own flavoring.Even the returnable bottle continues to be used.As long as it has a reasonable life — 30 to 40 trips are usual — the cost of collection and cleaning is worthwhile.
语篇解读:本文介绍了送奶工的工作方便了人们的生活,但由于乳品业劳动力缺乏,公司担心乳制品的销售量会下降。
68.The milkmen now start earlier on their delivery rounds than before because ________.
A.there is an increasing demand for milk delivery
B.they hope to reach the customers' home in time
C.they have to collect the money for the week's milk house to house
D.dairies are short of deliverymen and the companies worry about falling sales
解析:选D。事实细节题。从文章的第一段最后一句和第二段最后一句可知乳品业缺少劳动力,公司担心乳制品的销售量会下降。
【2017-2017学年高一英语人教版必修三阶段仿真检测:Unit4 Word版含解析】相关文章:
★ 山东省济宁市鱼台一中2017-2017学年高一上学期期中检测 英语 Word版含答案
★ 重庆市杨家坪中学2017-2017学年高一上学期期中考试英语试题 Word版含答案
★ 宁夏银川市育才中学2017-2017学年高一上学期期中考试英语试题 Word版含答案
★ 河北省正定中学2014-2015学年高一上学期期中英语试卷Word版含答案
★ 安徽省怀远县包集中学2017-2017学年高一上学期期中考试 英语试题 Word版含答案
★ 四川省乐山一中2017-2017学年高一上学期期中考试英语试题 Word版含答案
★ 重庆复旦中学2014-2015学年高二上学期期中考试试卷 英语 Word版含答案
★ 海南省海南中学2017-2017学年高一上学期期中考试试卷 英语(含听力) Word版含答案
★ 陕西省渭南市希望高中2017-2017学年高一上学期期中考试英语试题Word版含答案
★ 内蒙古赤峰市乌丹一中2017-2017学年高一上学期期中考试英语试题Word版含答案
最新
2019-11-15
2019-11-15
2019-11-14
2019-11-14
2019-11-11
2019-11-11