A.Wearing uniforms.
B.Cleaning the cages.
C.Feeding the panda.
D.Watching the video.
解析:选C 细节理解题。根据第三段“Never having dreamed of being ... offered a piece more.”可知,喂大熊猫是使作者感到高兴的事情。故选C。
7.Why does the Center raise the giant pandas?
A.To attract more volunteers.
B.To keep them comfortable.
C.To help them back to nature.
D.To gain more experience.
解析:选C 细节理解题。根据第四段“Next, we watched a video on China's goal to help giant pandas back into the wild.”可知,保护中心饲养大熊猫是为了帮助它们回到野外。故选C。
C
(2017·太原市高三模拟考试)
We have got a lot of things from our families. Maybe we have our father's eyes or our grandmother's hair color. But there are other features of our personalities such as behaviors and viewpoints that we pick up by modeling our parents. Researchers at the university of Michigan believe there may be a specific viewpoint that we can thank our parents for the way we view work. The researchers referred to previous studies that identified three main ways of viewing work.
First, there are joboriented people, who tend to see their job as simply a way to make money. They look forward to clocking out (打卡下班) every day and pursuing fun activities outside the office. If you have a joboriented father, you may view work this way. However, if you grow up close to your mother, you probably will not hold this viewpoint.
【【三维设计】2017届高考英语二轮复习(通用版)练习:第2板块题型3 阅读理解 第1讲 细节理解题】相关文章:
★ 【人教版】2014届高考英语一轮复习指导考点针对练:选修6 unit2《Poems》
★ 【三维设计】2017届高考英语(江苏专用)二轮复习完形填空解题技法示范课件:2
★ 【北京专用】2014届高考英语一轮复习方案课时作业:选修6 Unit 2 Poems
★ 【北京专用】2014届高考英语一轮复习方案课时作业:必修4 Unit 5 Theme parks
★ 【北京专用】2014届高考英语一轮复习方案课时作业:必修5 Unit 3 Life in the future
★ 【三维设计】2017届高考英语(江苏专用)二轮复习高考单词5大记忆法课件:1.分类记忆法
★ 【三维设计】2017版(江苏专用)二轮复习练习:必修1 Unit 1《School life》单元检测(含解析)
★ 2017届高考英语二轮复习大题冲关秘籍阅读理解七选五:解题策略(含解析)
★ 【北师大版】2014届高考英语一轮复习指导课时作业:Unit 9 B卷 Word版含解析
★ 【三维设计】2017届高考英语(江苏专用)二轮复习阅读理解解题技法示范课件:5
最新
2017-04-24
2017-04-24
2017-04-24
2017-04-24
2017-04-21
2017-04-21