【参考答案】C。
【解题思路】文中第五段中提到which are seen as "less promising" in job markets,可知人们把哲学和历史这样的人文学科看成是没有工作市场的学科,故C 项正确。.
46.【考点分析】推理判断题。
【参考答案】A。
【解题思路】文中提到在大学里人文科学已经越来越不受学生和家长的欢迎,为了毕业后的就业,人们更多的是选择具有很好的就业形势的理科类。因此A项符合题意,其余选项说法不恰当。.
47.【考点分析】词义猜测题。
【参考答案】A。
【解题思路】 文中第一段提到的是家长和学生在选择专业时考虑的是毕业后的形式,因此可推知此处的it 代指前面的the subject to study in college,故A 项正确。
阅读理解---------B
We're all connected. You can send an e-mail message to a friend, and your friend can pass it on to one of his or her friends, and that friend can do the same, continuing the chain. Eventually, your message could reach just about anyone in the world, and it might take only five to seven e-mails for the message to get there.
Scientists recently tested that idea in a study involving 24,000 people. Participants had to try to get a message forwarded to one of 18 randomly chosen people. Each participant started by sending one e-mail to someone they knew. Recipients could then forward the e-mail once to someone they knew, and so on.
【2016届高考英语二轮专题复习阅读理解极限突破测试卷(28)】相关文章:
★ 四川省2016届高考英语一轮复习课时作业(43) Module 1 Deep South 外研版选修8
★ 湖南省汝城二中2014届高考英语一轮复习阅读训练 (57)
★ (全国通用)2014届高考英语一轮单元复习 限时强化训练一
★ 【课堂新坐标】2017届高考英语(通用版)二轮复习短文改错专题训练:模式2 多一词(含解析)
★ 湖南省汝城二中2014届高考英语一轮复习阅读训练 (58)
★ 天津市武清区杨村第四中学2016届高考英语一轮复习语法专题六《定语从句》课件外研版
★ 湖南省汝城二中2014届高考英语一轮复习阅读训练 (1)
最新
2017-04-24
2017-04-24
2017-04-24
2017-04-24
2017-04-21
2017-04-21