5.解析: 推理判断题。根据文章最后一段最后一句提到“there are things that your parents and the school can do to help you cope with the change.”可推测出,如果短文继续写下去,作者讨论的应该是父母和学校怎样来帮助孩子们。
答案: C
Ⅳ.写作
Dear David,
How have you been recently?I’m glad to know that you spent the Spring Festival in China,and enjoyed the traditional Chinese customs and culture.
As you know,happily enjoying food during the Spring Festival is one of our customs,which has been passed down since long time ago.Just as you say,some people are unaware of food waste,and they don’t care at all when they can’t finish the food on their plates.They even throw it away if they don’t like the taste,especially when friends or relatives get together in a restaurant.
However,not all people have the habit of wasting food.The good news is that people are already beginning to take action.“Clear your plate” campaign has been promoted in some restaurants.At home or on campus,I have formed the habit of eating up the food on the plate.
I’m afraid I have to stop here.Look forward to your next coming.
Yours,
Li Hua
【2015届高考安徽英语一轮复习章节检测训练14】相关文章:
★ 【课堂新坐标】2017届高考英语(通用版)二轮复习短文改错专题训练:模式2 多一词(含解析)
★ 湖南省汝城二中2014届高考英语一轮复习阅读训练 (13)
★ 常熟市2014高考英阅读理解语一轮(暑假)训练题(1)及答案
★ 【优化方案】2017届高考英语二轮复习全国卷Ⅱ规范练:7(含解析)
★ 【北京专用】2014届高考英语一轮复习方案课时作业:选修7 Unit 3 Under the sea
★ 2017高考四川省广安市英语阅读理解一轮系列训练:11(含解析)
★ 湖南省汝城二中2014届高考英语一轮复习阅读训练 (56)
最新
2017-04-24
2017-04-24
2017-04-24
2017-04-24
2017-04-21
2017-04-21