3.Robots are taught to understand a video mainly because ________.
A.they can easily follow fixed programs
B.they are smart enough to learn cooking
C.cooking videos are more interesting to watch
D.predetermined instructions are not flexible
解析:选D 细节理解题。根据倒数第二段的前两句可知,教机器人理解视频是因为预定指令不够灵活,应选择D项。
4.Which of the following might best serve as the title of the passage?
A.Robots Creating a New World
B.Robots Making Cooking Videos
C.Robots Learning to Cook by Watching Videos
D.Robots Performing Tasks by Following Instructions
解析:选C 标题归纳题。文章主要介绍了通过观看视频学做饭的机器人,因此C项是最佳标题。
B
(2016·银川一中高三年级第三次月考)
Life in 2060
Let us suppose it is now about A.D. 2060. Let's make believe (假装;虚构) it is about 45 years from now. Of course, things have changed and life is very different.
Voyages to the moon are being made every day. It is as easy to take a holiday on the moon today as it was for the people in 1960 to take a holiday in Europe. At a number of scenic spots on the moon, many hotels have been built. The hotels are airconditioned, naturally. In order that everyone can enjoy the beautiful scenery on the moon, every room has at least one picture window. Everything imaginable is provided for entertainment of young and old.
【2017版高考英语外研版一轮复习跟踪检测:必修4 Module1《Life in the Future》(含解析)】相关文章:
★ 【浙江专用】2014届高考英语一轮复习课时作业(二十九)选修6Unit 4《Global warming》
★ 【人教版】2014届高考英语一轮复习指导考点针对练:必修4 unit3《A taste of English humour》
★ 【浙江专用】2014届高考英语一轮复习课时作业(二十七)选修6Unit 2《Poems》
★ 2014届高考英语一轮复习课时作业(八)必修2Module 2《No Drugs》(外研版)
★ 【课堂新坐标】2017届高考英语(通用版)二轮复习短文改错专题训练:考法3 行文逻辑错误(含解析)
★ 2017届江苏省淮安市新马中学高考牛津译林版英语一轮复习活动单:模块8 Unit 1《The written word》
★ 【优化方案】2017届高考英语二轮复习全国卷Ⅱ题型重组训练:第3组(含解析)
★ (安徽专用)2014届高考英语一轮复习方案 作业手册(14)模块5 《Unit 14 Careers》(含解析) 北师大版必修1
★ 【人教版】2014届高考英语一轮复习指导考点针对练:选修7 unit3《Under the sea》
★ 2014届高考英语一轮复习课时作业(十五)必修3Module 3《The Violence of Nature》(外研版)
最新
2017-04-24
2017-04-24
2017-04-24
2017-04-24
2017-04-21
2017-04-21