44.Why is the Daubenton’s bat also called the “water bat”?
A.Because it can dive into water.
B.Because it lives on water surfaces.
C.Because it catches insects from water surfaces.
D.Because it usually nests near a river.
答案:C
解析:推理判断题。根据第三段:and the Daubenton’s bat,also known as the “water bat” because it catches insects from water surfaces.可得答案。
45.Which of the following does not have a negative effect on the bats’ breeding?
A.Warm air.
B.The cold spring.
C.Unusually wet summer.
D.A lack of enough food.
答案:A
解析:事实判断题。根据全文可知没有提到warm air对蝙蝠繁殖有负面影响。
46.Where does the text most probably come from?
A.A guide book.
B.A book review.
C.A business report.
D.A science magazine.
答案:D
解析:推理判断题。根据全文如第一段:Latest figures from the National Bat Monitoring Programme showed that...可知答案。
47.E
STOCKHOLM—A sociology professor in Sweden has recommended NSA whistleblower(检举者) Edward Snowden for the Nobel Peace Prize.Professor Stefan Svallfors nominated Snowden for his “heroic effort at great personal cost” disclosed the expansive cyber-spying conducted by the U.S.National Security Agency.Because of his bravery,Snowden “helped to make the world a little bit better and safer,”Svallfors wrote.Svallfors compares Snowden’s act to the rulings(裁定) in the Nuremberg trials of 1945 because “I was just following orders” was not held as an excuse for the Nazis who carried out human rights abuses.Svallfors also believes this will help the Peace Prize regain some of respect it lost after prematurely(过早地) awarding Barack Obama the award in 2009.
【2016届高三英语二轮复习高考仿真测试2】相关文章:
★ 【人教版】2014届高考英语一轮复习指导考点针对练:必修1 unit3《Travel journal》
★ (全国通用)2014届高考英语一轮单元复习 限时强化训练六
★ 【三维设计】2017届高考英语(江苏专用)二轮复习阅读理解解题技法示范课件:9
★ 2017届高考英语二轮复习大题冲关秘籍语法填空:创新押题(含解析)
★ 【北京专用】2014届高考英语一轮复习方案课时作业:选修8 Unit 2 Cloning
★ 【优化方案】2017届高考英语二轮复习全国卷Ⅱ规范练:8(含解析)
最新
2017-04-24
2017-04-24
2017-04-24
2017-04-24
2017-04-21
2017-04-21