Ⅲ. 【参考范文】
More and more new technology is being adopted. On the one hand it has met our need in our daily life and profited us a lot; on the other hand, it has some bad effects on us. Take the Internet for example. It has made it easier for people to get in touch with each other, but more and more people are addicted to the Internet so that they are getting burnt out. So we should be cautious with the use of the Internet. However, in summary, new technology is bringing us more advantages than disadvantages.
【2017届江苏省高考英语一轮复习:必修5 Unit 3梯级演练·强技提能(牛津译林版)】相关文章:
★ (全国通用)2014届高考英语一轮单元复习 限时强化训练四
★ 2017届高考英语二轮复习大题冲关秘籍阅读理解七选五:创新押题(含解析)
★ 2017届江苏省淮安市新马中学高考牛津译林版英语一轮复习活动单:模块8 Unit 3《The world of colours and light》
★ 【北京专用】2014届高考英语一轮复习方案课时作业:选修6 Unit 2 Poems
★ 北京市2014高考英语一轮复习 练习手册(16)必修4 Unit 1 Women of achievement(含解析)新人教版
★ 【人教版】2014届高考英语一轮复习指导考点针对练:必修4 unit4《Body language》
★ 【优化方案】2017届高考英语二轮复习全国卷Ⅱ题型重组训练:第16组(含解析)
★ 【人教版】2014届高考英语一轮复习指导考点针对练:选修6 unit5《The power of nature》
★ (全国通用)2014届高考英语一轮单元复习 限时强化训练二
★ 2014届高考英语一轮复习课时作业(三十七)选修7Module 1《Basketball》(外研版)
最新
2017-04-24
2017-04-24
2017-04-24
2017-04-24
2017-04-21
2017-04-21