1.As Christmas Day is coming, the Smiths________their house now so that festival atmosphere can accompany them.(beauty)
答案:are beautifying
2.It is________that a sevenyearold boy can speak 10 foreign languages.(believe)
答案:unbelievable
3.On________in America, President Hu Jintao was warmly welcomed by the people there.(arrive)
答案:arriving
4.There is no doubt that he can solve the problem________(independence).
答案: independently
5.My son often breaks my coffee cup, so he usually________to me. (apology)
答案:apologizes
6.My father told me he didn't have much________in doctors of traditional Chinese medicine.(believe)
答案:belief
7.No one is to see the document without the________of the writer of the report.(permit)
答案:permission
8.To get the job done, one should be________and hardworking.(energy)
答案:energetic
【2017届高考英语一轮复习分课测试:必修3 Unit1《festivals around the world》(新人教版含答案)】相关文章:
★ 【人教版】2014届高考英语一轮复习指导考点针对练:必修2 unit2《The Olympic Games》
★ 2017届高考英语二轮复习大题冲关秘籍完形填空之记叙文:名校模拟(含解析)
★ 【浙江专用】2014届高考英语一轮复习课时作业(三十三)选修7Unit 3《Under the sea》
★ 【三维设计】2017版(江苏专用)二轮复习练习:必修1 Unit 3《Looking good feeling good》单元检测(含解析)
★ 2017届江苏省淮安市新马中学高考牛津译林版英语一轮复习活动单:模块8 Unit 3《The world of colours and light》
★ 【浙江专用】2014届高考英语一轮复习课时作业(十六)必修4Unit 1《Women of achievement》
★ 【三维设计】2017届高考英语(江苏专用)二轮复习课件:必修4 Unit 1《Advertising》
★ 【北京专用】2014届高考英语一轮复习方案课时作业:必修1 Unit 3 Travel journal
★ 【优化方案】2017届高考英语二轮复习全国卷Ⅱ规范练:8(含解析)
最新
2017-04-24
2017-04-24
2017-04-24
2017-04-24
2017-04-21
2017-04-21