选修七
Ⅰ.单词拼写
1.I quite like living alone,because it makes me more________(独立).
答案:independent
2.I show my sincere congratulations on your g______from Beijing University.
答案:graduation
3.My e______daughter is at university now but the other one is at middle school.
答案:elder
4.I________(祝贺)you on your election.
答案:congratulate
5.John and Mike are twins,but the l______is taller than the former.
答案:latter
6.Li Hua was my only Chinese________(同伴)during my stay in Austria.
答案:companion
Ⅱ.选词填空
in other words;adapt to;cut out;absence from;all in all;sit around;in many ways;make fun of
1.He has learnt how to________the customs he does not like.
答案:adapt to
2.She differs from me________.
答案:in many ways
3.My parents were________in the room and chatting with each other when I came in.
答案:sitting around
4.We shouldn't________those students who can't answer questions correctly in class.
答案:make fun of
5.His________school was caused by illness.
【2017届高考英语一轮复习分课测试:选修7 Unit1《living well》(新人教版含答案)】相关文章:
★ 湖南省汝城二中2014届高考英语一轮复习阅读训练 (25)
★ 2014届高考英语一轮复习课时作业(四十五)选修8Module 3《Foreign Food》(外研版)
★ 湖南省汝城二中2014届高考英语一轮复习阅读训练 (2)
★ 【北师大版】2014届高考英语一轮复习指导课时作业:Unit 10 A卷 Word版含解析
★ 【北京专用】2014届高考英语一轮复习方案课时作业:必修2 Unit 5 Music
★ 湖南省岳阳市2014高考英语一轮单项选择训练题(8)及答案
★ 2017届高考英语二轮复习大题冲关秘籍完形填空之夹叙夹议文:考纲分析(含解析)
★ 【浙江专用】2014届高考英语一轮复习课时作业(三十五)选修7Unit 5《Travelling abroad》
最新
2017-04-24
2017-04-24
2017-04-24
2017-04-24
2017-04-21
2017-04-21