A.Destroyed.
B.Improved.
C.Decreased.
D.Exploded.
答案:B 词义猜测题。根据第二段画线词的上下文内容可知,作者起初对这四个人印象不好,因为他们看起来很粗鲁,并且很危险。但在得知他们真正的目的后,作者的看法改变了。作者对人性的认识得到了提升,明白了“不能以貌取人”的道理。因此bolster应与improve意思相近。故答案选B。
4.The writer wants to tell us that we should ________.
A.have faith in young people
B.judge others by their actions
C.change our attitude to society
D.manage to help others in need
答案:B 推理判断题。根据文章最后一段最后一句“Perhaps one day we will realize that looks matter little and actions matter much.”可知,作者想要告诉读者不要以貌取人,行动更重要。故答案选B。
阅读下列短文, 从给的四个选项 (A、B、C和D) 中, 选出最佳选项。
(2017·东北三省四市第二次联考,B)
In the winter months the temperature in most of Canada usually stays below 0℃. However, in some parts of Canada, such as southern British Columbia, the temperature rarely goes below 0℃. In most areas where people live, snow will be on the ground from midDecember to midMarch. Though Canada's winter may be much colder and longer than you are used to, it can be very enjoyable. For many Canadians, being active in winter is an important part of enjoying life. There are many outdoor winter activities, including skiing, ice fishing, walking, and skating. Joining in one of these activities may help you appreciate winter and enjoy your time outside in the snow.
【2016武汉市高考英语阅读理解和书面表达一轮练习(7)及答案】相关文章:
★ 安徽省淮南市2014高考英语一轮单项选择及文章训练(5)及答案
★ 2017届高考英语二轮复习书面表达限时测验:2(含解析)
★ 河南省三门峡市2014高考英语一轮(暑假)基础训练(10)附答案
★ 河南省三门峡市2014高考英语一轮(暑假)基础训练(4)附答案
★ 重庆市2014高考英语阅读理解一轮(精品)训练题(11)附答案
★ 浙江省湖州市2014高考英语阅读理解一轮(暑假)精炼(4)含答案
★ 河南省三门峡市2014高考英语一轮(暑假)基础训练(5)附答案
★ 四川省2016届高考英语一轮复习课时作业(43) Module 1 Deep South 外研版选修8
★ 贵州省贵阳市2014高考英语(新人教版)一轮阅读训练(36)附答案
最新
2017-04-24
2017-04-24
2017-04-24
2017-04-24
2017-04-21
2017-04-21