Ⅳ.短文改错
One rainy day while I was walking home with one of my friend,a truck came to a stop besides us.The driver put the window down and offered us a umbrella because he found we were wet through.I stood there and couldn’t believe in that a complete stranger is so thoughtful.The man insisted,so I grateful accepted the offer,thanked him and watched the truck disappear down the road.This man might need the umbrella himself,and he preferred to give it to everyone else.It was a lesson to us that it was possible give without expect anything in return.
##
Ⅰ.【语篇导读】当心!你的体态语可能传递错误信息,因此伤害或拖累你。
1.C 根据第二段最后一句内容可知,不苟言笑的脸可以传达很多信息,如愤怒、失望、悲伤,取决于相伴随的其他的表情(换句话说,它和别的表情一起才能传递明确的信息)。
2.A 结合前面的句意可知,这一句的意思是:然而人们会轻易上当,因为他们的体态语让别人觉得似乎是真诚的。
3.D 由第四段第一句及所举例子可知答案。
4.B 由第五段内容可知,有的人知道体态语可以传递假的信息,所以试图用笑和热情的握手等让人知道他们是真诚的;最后一段提到,记住要笑、点头和放松,它们可以传达积极的信息。由此可知,人们可用体态语为自己的目的服务。to one’s advantage“对……有利”。
【2016届高考英语一轮复习(外研版)考点规范训练:必修4 Module 3 Body Language and Non-verbal Communication】相关文章:
★ 【浙江专用】2014届高考英语一轮复习课时作业(二十一)必修5Unit 1《Great scientists》
★ 【人教版】2014届高考英语一轮复习指导考点针对练:必修5 unit1《Great scientists》
★ 四川省2016届高考英语一轮复习课时作业(35) Module 5 Cloning 外研版选修6
★ 【北京专用】2014届高考英语一轮复习方案课时作业:必修1 Unit 4 Earthquakes
★ 【人教版】2014届高考英语一轮复习指导考点针对练:选修8 unit3《Inventors and inventions》
最新
2017-04-24
2017-04-24
2017-04-24
2017-04-24
2017-04-21
2017-04-21