. 细节理解题。理解第四段可知,都在描述造成教师睡眠差的障碍是对教学的勤奋和奉献。答案为C。
. 推理判断题。理解文章最后一段可知,想要第二天工作效率高,我们应该放下思想包袱,睡个好觉。选B。
考点:科普类文章
根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。
Having bad feeling about world? “Cheer up.” says science writer Matt Ridley. “The world has never been a better place to live in, and it will keep on getting better both for humans and for nature.”
1 )
42
It is reported that there are more than ten billion different products for sale in London alone. Even allowing for the many people who still live in poverty, our own generation has access to more nutritious food, more convenient transport, bigger houses, and better cars.
43
This will continue as long as we use these things to make other things. The more we specialize and exchange, the better off we'll be.
2)Brilliant advances
One reason we are richer, healthier, taller, cleverer, longer lived and freer than ever before is that the four most basic human needs—food, clothing, fuel and shelter—have grown a lot cheaper. Take one example. In 1800 a candle providing one hour's light cost six hours' work. In the 1880s the same light from an oil lamp took 15 minutes' work to pay for.
【2017年高考英语一轮复习讲练测:选修7 Unit 1-2(测)(解析版)】相关文章:
★ 湖南省汝城二中2014届高考英语一轮复习阅读训练 (42)
★ 2017高考四川省广安市英语阅读理解一轮系列训练:2(含解析)
★ 【课堂新坐标】2017届高考英语(通用版)二轮复习短文改错专题训练:训练3 短文改错(Ⅲ)(含解析)
★ 【优化方案】2017届高考英语二轮复习全国卷Ⅱ题型重组训练:第19组(含解析)
★ 【北京专用】2014届高考英语一轮复习方案课时作业:选修8 Unit 2 Cloning
★ (安徽专用)2014届高考英语一轮复习方案 作业手册(8)模块3 《Unit 8 Adventure》(含解析) 北师大版必修1
★ 【北京专用】2014届高考英语一轮复习方案课时作业:选修6 Unit 2 Poems
★ 重庆市2014高考英语阅读理解一轮(精品)训练题(10)附答案
★ 北京市2014高考英语一轮复习 练习手册(16)必修4 Unit 1 Women of achievement(含解析)新人教版
★ 【北师大版】2014届高考英语一轮复习指导课时作业:Unit 6 B卷 Word版含解析
最新
2017-04-24
2017-04-24
2017-04-24
2017-04-24
2017-04-21
2017-04-21