答案:
Some households still have a low income and live in poverty in this region. They are hungry for a happy life. The government is taking measures and making efforts to change their life. First, all the children are sure to be trained and educated. Second, increase input, improve conditions for agricultural production and develop the tourism, which will promote the development of economy greatly. We figure that with the development of economy, all the people there will live a happy life.
【2017届高考英语一轮复习单元演练:必修3 Module 2《Developing and Developed Countries》(第1课时)(外研版含答案)】相关文章:
★ 【三维设计】2017版(江苏专用)二轮复习练习:选修8 Unit 2《The universal language》课时跟踪检测B卷(含解析)
★ 【浙江专用】2014届高考英语一轮复习课时作业(七)必修2Unit 2《The Olympic Games》
★ 【人教版】2014届高考英语一轮复习指导考点针对练:选修6 unit3《A healthy life》
★ 2014届高考英语一轮复习课时作业(三十六)选修6Module 6《War and Peace》(外研版)
★ 【三维设计】2017届高考英语(江苏专用)二轮复习课件:必修3 Unit 1《The world of our senses》
★ 2017届高考英语二轮复习大题冲关秘籍阅读理解七选五:创新押题(含解析)
★ 2017届高考英语一轮复习单元演练:必修3 Module 2《Developing and Developed Countries》(第2课时)(外研版含答案)
★ 2017年高考英语二轮复习精品资料:专题14 阅读理解(教学案)(原卷版)
★ 【优化方案】2017届高考英语二轮复习全国卷Ⅱ题型重组训练:第19组(含解析)
★ 2014届高考英语一轮复习课时作业(四十四)选修8Module 2《The Renaissance》(外研版)
最新
2017-04-24
2017-04-24
2017-04-24
2017-04-24
2017-04-21
2017-04-21