20.A.rolling B.filling
C.clouding D.rushing
答案:C
解析:泪水模糊了她的视线。roll“滚动”;fill“填满”;cloud“使模糊”;rush“迅速移动”。
.语篇填空
Lionel Messi,1. player from the South American country Argentina,is one of the greatest soccer players alive today.At a young age,he 2.(move) to Spain and now plays 3.(profession) for the FC Barcelona.Messi started playing soccer at the age of 5 for a small soccer team 4.(own) by his father.Even as a young boy,he did very well.But when he was 11 years old,he found out he had a sickness which would prevent him from growing much 5.(tall).There was a way to help him grow more,6. his parents did not have enough money to pay for his medical needs.So,they looked around for a soccer club 7. would be able to do this for them.The clubs in Argentina couldn’t help him,but the famous FC Barcelona in Spain offered 8. (accept) Messi on the junior team and pay for the bills.The Messi family happily took the offer and moved to Spain.In the FC Barcelona,Messi was one of the best 9.(play) through his teen years.10. his incredible talent,Messi has surprised the world.
答案与解析:
【语篇导读】本文主要讲述了著名足球运动员Lionel Messi的成长故事。
1.a 解析:考查冠词。player是可数名词,且第一次在文章中出现,故用不定冠词修饰。
【2017届高考英语一轮复习考点规范练:17 必修3 Module 5(外研版含解析)】相关文章:
★ 2017高考四川省广安市英语阅读理解一轮系列训练:3(含解析)
★ 【人教版】2014届高考英语一轮复习指导考点针对练:必修5 unit5《First aid》
★ (安徽专用)2014届高考英语一轮复习方案 作业手册(6)模块2 《Unit 6 Design》(含解析) 北师大版必修1
★ 湖南省汝城二中2014届高考英语一轮复习阅读训练 (9)
★ 2014高考英语(新人教版)一轮基础训练(20)A、B卷(附答案或解析)
★ 湖南省汝城二中2014届高考英语一轮复习阅读训练 (55)
★ 【北京专用】2014届高考英语一轮复习方案课时作业:选修6 Unit 4 Global warming
★ 湖南省汝城二中2014届高考英语一轮复习阅读训练 (42)
★ 四川省2016届高考英语一轮复习课时作业(23) Module 5 A Trip Along the Three Gorges 外研版必修4
最新
2017-04-24
2017-04-24
2017-04-24
2017-04-24
2017-04-21
2017-04-21