7.What do we know about the program Ebony Horsewomen?
A.It is intended to make money.
B.It was founded by Patricia Kelly.
C.It aims to protect the environment.
D.It serves as a shelter for homeless kids.
解析:选B 推理判断题。根据第六段第一句“For the last 30 years, Kelly ...”可知,在过去的30年里,Kelly 已经通过她创办的非营利组织Ebony Horsewomen 帮助孩子们走上了正确的轨道。故选B。
8.What can be inferred from the last two paragraphs?
A.Horse riding is helpful to the growth of kids.
B.Patricia Kelly is a very successful woman.
C.Horses are closely related to the environment.
D.It is hard for a kid to learn to ride a horse.
解析:选A 推理判断题。根据文章最后两段内容可知,Kelly建立的Ebony Horsewomen 组织把马作为创造骄傲、自尊的方法和治疗的手段,让孩子们意识到他们有能力,只是需要被发掘出来。由此可推知,骑马对孩子们的成长有帮助。故选A。
C
(2016·江西九校第二次联考)A good deal of fascinating research has been done about the reading patterns of young people, and it is surprising to discover at what an early age children start expressing preferences for particular kinds of books. A recent report, which examined in detail the reading habits of primary school children, showed that even sevenyearold boys and girls have clear views about what they want to read. Girls, in general, read more, and far more girls than boys preferred reading stories. Boys were showing a taste for the more instant appeal of picture stories, or else books about their hobbies.
【2017届高考英语一轮复习考点落实练:Unit 23《Conflict》(北师大版含解析)】相关文章:
★ 【浙江专用】2014届高考英语一轮复习课时作业(三十四)选修7Unit 4《Sharing》
★ 湖南省汝城二中2014届高考英语一轮复习阅读训练 (54)
★ 【浙江专用】2014届高考英语一轮复习课时作业(五)必修1Unit 5《Nelson Mandela—a modern hero》
★ 【北师大版】2014届高考英语一轮复习指导课时作业:Unit 2 B卷 Word版含解析
★ 湖南省汝城二中2014届高考英语一轮复习阅读训练 (52)
★ 湖南省汝城二中2014届高考英语一轮复习阅读训练 (64)
★ 2017届江苏省淮安市新马中学高考牛津译林版英语一轮复习活动单:模块6 Unit 1《Laughter is good for you》
★ 湖南省汝城二中2014届高考英语一轮复习阅读训练 (15)
★ 四川省2016届高考英语一轮复习课时作业(26) Module 2 A Job Worth Doing 外研版必修5
最新
2017-04-24
2017-04-24
2017-04-24
2017-04-24
2017-04-21
2017-04-21