2.They’ve ____________ the rent by 20 yuan a month.
答案:put up
3.Something as simple as sharing thoughts openly can make a ____________ difference to one’s health.
答案:powerful
4.Any ____________ form not filled properly will not be accepted by the company.
答案:application
5.Leaders of most countries ____________ the UN conference held in South Africa earlier this year.
答案:attended
6.The building(was)____________and only ashes were left.
答案:burnt down
7.Teamwork plays an important role in developing ____________.
答案:production
8.You mustn’t drive into a street with a “No ____________” sign.
答案:Entry
9.I was late in getting to the station,but ____________ for me,the train was late too.
答案:fortunately
10.It is a ____________ that women get married in long white dresses in that area.
答案:tradition
Ⅲ.完成句子
1.________ ________ ________(碰巧)I knew the girl.
答案:It happened that
2.We________ ________ ________(祝贺你)having done an excellent job.
答案:congratulate you on/upon
【2016高考英语一轮复习(福建泉州专用)北师大版必修一《Unit3》强化演练知能闯关】相关文章:
★ (安徽专用)2014届高考英语一轮复习方案 作业手册(12)模块4 《Unit 12 Culture Shock》(含解析) 北师大版必修1
★ 2014届高考英语一轮复习课时作业(二十九)必修5Module 5《The Great Sports Personality》(外研版)
★ 2014届高考英语一轮复习课时作业(八)必修2Module 2《No Drugs》(外研版)
★ (安徽专用)2014届高考英语一轮复习方案 作业手册(8)模块3 《Unit 8 Adventure》(含解析) 北师大版必修1
★ 【浙江专用】2014届高考英语一轮复习课时作业(三十七)选修8Unit 2《Cloning》
★ (全国通用)2014届高考英语一轮单元复习 限时强化训练三
★ 【人教版】2014届高考英语一轮复习指导考点针对练:必修1 unit4《Earthquakes》
★ 【人教版】2014届高考英语一轮复习指导考点针对练:选修6 unit1《Art》
最新
2017-04-24
2017-04-24
2017-04-24
2017-04-24
2017-04-21
2017-04-21